Veckobrev

Skolstart torsdag 25/8, veckobrev inför v 35.

Hej!

Hoppas att ni har haft en härlig sommar! Vi ser framemot att träffa er elever igen och att börja läsåret i årskurs 3.

Vi börjar imorgon, torsdag 25/8 kl 8 i klassrummet, samma som förra året. Vi startar dagen med samling och välkomnar en ny elev. Vi mjukstartar torsdag och fredag med lekar och startskottet. Skoldagen slutar kl 13 bägge dagarna, därefter är det fritids för er som har det. På måndag nästa veckan börjar vi följa schemat.

Några viktiga punkter:

 • Det kommer ta ca 1 vecka innan Dexter fungerar som det ska. Behöver ni sjukanmäla, skicka ett sms på fritidstelefonen: 070-6443472. Vi meddelar er när Dexter fungerar.
 • Vi är en klass. Vi är INTE uppdelade längre i A och B. Vi heter klass 3. Vi kommer att jobba en del i våra basgrupper (gamla A och B), ibland alla tillsammans och ofta i blandade grupper. Det kommer visa sig längre fram. Vi som jobbar i klassen är Cathrine, Sara och Beata. Basgrupperna är våra gamla A och B, vi har kvar våra hemklassrum.
 • Vi skickar hem viktiga papper under veckan och nästa vecka, kolla gärna i ryggsäcken.
 • Fritids, åk 3-6, kommer vara både i röds lokaler, ute och på blå avdelning. Beata, Joel, Micke, Jonathan och Kim jobbar där.
 • Idrotten: är på måndagar i två blandade grupper. På måndagar samlas vi i klassrummet och har lektion först.
  Andra tillfället är tisdagar, alla elever i åk 3 tillsammans. Idrottslektionen startar kl 8 på sporthallen ombytt och klar! Vill man gå med Beata dit måste man vara på Mimer senast kl 7:45, 7:50 går de till sporthallen. Idrottsschemat skickar vi hem.
 • Vi tittar redan nu på passande datum för föräldramöte. Återkommer om det.
 • Nästa veckobrev kommer v. 35

  V. 35

  Måndag: idrott ute i blandade grupper, ombyte och dusch samling på Mimer.

  Tisdag: idrott ute i helklass ombyte och dusch. Samling på Sporthallen kl 8, då börjar lektionen!

  Trevlig fortsättning på veckan!

  Mvh Cathrine, Beata och Sara
Annons