Veckobrev

Veckobrev v 22

Hej!

I veckan har vi avslutat vårt arbete med Sagoskatterna. De fick läsa upp sina sagor för förskoleklassen och det gick jättebra, lite nervöst var det att läsa för andra men de fixade det super! Idag har 4a läst sina fantastiska berättelser för oss och även det gick jättebra! Så roligt när vi får visa upp och se vad andra har gjort. Annars så jobbar vi på med det sista i våra böcker. Vi kommer fortsätta med jobb imorgon och på måndag. Sedan blir det lite annat på schemat.

Till veckan gäller:

Måndag: jobba färdigt med olika arbeten.

Tisdag: idrott ute på sporthallen, ombyte och dusch. Skicka med en stor påse/väska för att ta hem saker på onsdagen. Börjar städa klassrummet, pärmen och lådan. Tar hem saker från hatthyllan och klassrum.

Onsdag: Cykelutflykt till crossbanan! Ta med hjälm, cykel eller kick. Ta gärna med en vattenflaska och frukt/smörgås. Tillbaka till skolan till luchen. Tar hem saker från hatthyllan och klassrum!

Torsdag: lekdag där alla klasser leker olika lekar på skolgården, sista städningen av klassrummet och publik när åk 6 spelar brännboll mot personalen på skolan. Tar hem saker från hatthyllan och klassrum!

Fredag: skolavslutning! 8-9:30 är skoltiden. Fritids efter 9:30 eller hemgång. Extra noga att vi har rätt tid denna dag. Går det inte att ändra i Tempus så skicka ett sms så vi vet. Vi kommer vara i klassrummet så tyvärr inget traditionellt firande i år heller, så föräldrarna får tyvärr stanna hemma.

Trevlig helg!