Veckobrev

Veckobrev v2

Hej

Ja men då har vi gjort vår första skolvecka och det har gått väldigt bra. Eleverna känns glada över att vara tillbaka till skolan igen. Jag har varit på kursen, ”PAX-skola” i veckan vilket var väldigt intressant och till veckan ska Beata och fritidspersonalen gå. På onsdag ska eleverna få en första intro. Många åker skridskor på rasterna och det är så roligt. De får träna på att knäppa och knyta själva, fortsätt gärna träna hemma. Många har lärt sig!

Under våren kommer vi introducera PAX-skola i klassen. Det är ett arbetssätt för att öka studiero och trygghet i klassrummet. Mer info kommer i ett eget inlägg som ni finner under fliken ”Information”.

Pga Coronan har vi möblerat om i klassrummet för att få det mera luftigt, de sitter i par istället för 4 i rad. På fritids är de ute väldigt mycket så varma bra kläder samt ombyte är att rekommendera. När det blir lite varmare kommer vi även ha lite mer utelektioner. Vill påminna om att eleverna måste stanna hemma 2 helt friska dagar innan de får komma tillbaka. Är de hemma så vill jag gärna att ni hämtar arbete så de inte blir så mycket efter.

Till veckan, v3 gäller schemat samt:

Måndag: ingen musik, matte hela passet istället.

Tisdag: Beata och Lollo på PAX-kurs, Sara har idrotten. Vikarie i klassen delar av dagen. Vi är ute på Mimergården och leker lekar, inget ombyte. Läxan tillbaka, kap 13.

Onsdag: Ny läxa hem, kap 14.

Fredag: skridskor på idrotten på Mimergårdens isplan.

Trevlig helg!

Mvh Sara och Beata

Annons