Veckobrev

Veckobrev v 50

Hej!

Som några sa idag ” oj vad tiden gått snabbt, jag måste nästan hålla i mig”. Ja det känner vi också! En vecka har vi kvar sedan är det lov, vilket jag tror alla behöver nu, både stora och små. Eleverna gör det bra som tillsammans med 21 kamrater i samma rum ska lära sig saker, förhålla sig till kamrater, följa regler samtidigt som vi har en pågående pandemi som härjar och som kryper närmare och närmare in på oss. De har många funderingar och det kan så klart störa deras tankar och koncentration. Vi försöker göra vårt bästa att lyssna på deras tankar och funderingar.

Vi har en önskan angående riskakor. Ska man ha med sig det så tar man med sig till sig själv enbart. Ha dom helst i en låda så de inte krossas, medvetet eller omedvetet. Det blir otroligt smuligt och kletigt annars, ännu mer att städa för oss.

Imorgon, fredag 11/12 är det luciafirande på skolan fast i annan form, en digitalform. De frågade om man fick ha på sig luciakläder och JA det får man. Då är det bara det som brukar finnas i luciatåget så ingen maskerad.

Till veckan, v51 är det inte många vanliga dagar. Måndag och tisdag håller vi schemat, dock ingen musik. Sedan gäller följande:

Onsdag: pysseldag för åk 1, tillsammans 1a och 1b.

Torsdag: Julkul ute med olika lekstationer för hela skolan. Vi kommer vara klassvis. Städa, ta hem saker, pyssla och film.

Fredag: julavslutning i klassrummet. Skoltiden är 8-9:30. Sedan är det fritids för de som är inskrivna och anmälda. Denna dag är SUPERviktig att er sluttid stämmer. Ska de sluta efter skolans slut är det 9:30 som gäller! Skriv gärna in tiden 9:30 som sluttid och inte bara ledig om de ska gå hem direkt! Detta är en dag som vi brukar få ringa och dubbelkolla många tider så hjälp oss snälla.

Ha en bra helg och sköt om er!

Mvh Sara och Beata

2 reaktioner till “Veckobrev v 50”

Kommentarer är stängda.