Information

Rektorsbrev

Hej på er!

Som Ni vet ökar smittspridningen av Covid-19. Vi måste vara försiktiga! Därför informerar jag om några punkter Du som vårdnadshavare bör känna till:
Besöksförbud: I denna vecka införde vi på Mimergården besöksförbud för er föräldrar. Detta innebär att Ni som hämtar och lämnar barn, gör det ute på skolgården. Anslag är uppsatt med telefonnummer till avdelningarna, så kan personalen hjälpa till runt det.
Kunskapsverkstaden: Under veckorna 48 till 51 är kunskapsverkstaden inställd. Vi börjar igen onsdagen 13 januari 
Terminsavslutning 18 december: Eleverna går i skolan 08.00 till 09.30 denna dag. Man kommer att avsluta i sitt eget klassrum, och sedan kommer ut 09.30. Inga föräldrar får vara med, tyvärr.

Vårterminen börjar måndag 11 januari.
Familjemedlem som är sjuk i Covid-19: Jag önskar att Ni kontaktar klasslärare eller rektor. Jag som rektor önskar att barnen i familjen då stannar hemma, nu även under skoltid. Det gäller att få stopp på smittspridningen.
Era barn är fantastiskt duktiga att följa regler runt Corona!Våra elever upplevs friska, och det beror just på att de är duktiga att tvätta händer och följa andra råd. Men också att Ni som vårdnadshavare är duktiga att hålla era barn hemma vid minsta symtom, och det är jag oerhört tacksam över! 🙏


Ha en bra helg!MVH/Göran Åkessonrektor Mimergården

Annons